NOTÍCIES
DELS CLUBS

Filtrat per AUTOR Club Esportiu Sant Julià de Lòria

JUDO - TORNEIG VILA D'ANDORRA

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 23/04/2018 / Publicat a Judo
JUDO - TORNEIG VILA D'ANDORRA
Aquest diumenge 22 d'abril ha tingut lloc el Campionat Infantil Vila d'Andorra que organitza el Club de Judo Hantei. El campionat que ha aplegat uns 340 infants d'Andorra i de diferents regions d'Espanya (Catalunya, Madrid, país basc...) ha començat a les 9h30 i ha acabat cap a les 14h. Del Club Esportiu Sant Julià han participat Abril Gomes, Aaron Venancio i Lucas Lima. Lucas Lima que lluitava a la categoria Pollet de -44 Kg no ha pogut superar els 2 rivals amb els quals es disputava el passi a les semifinals quedant en 5a posició. Abril Gomes ha quedat en tercera posició a la categoria Mini-Pollet femenina de -27 Kg després de disputar 3 combats que tot i esforçar-se molt no ha pogut superar. Per la seva banda, l'Aaron Venancio que participava en la categoria Mini-Pollet de -44 Kg ha tingut una actuació destacada guanyant els seus 2 combats i quedant d'aquesta forma campió de la seva categoria.

TROFEU SANT JORDI INFANTIL

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 23/04/2018 / Publicat a Natació
TROFEU SANT JORDI INFANTIL
Aquest diumenge 22 el nostre nedador infantil Sergi Villarreal ha participat al 52é Trofeu Sant Jordi a les instal·lacions del CE Mediterrani  a Barcelona, piscina 50 metres descoberta. Ha nedat 100 esquena fen un temps de 1.10.21, quedant 13é classificat  infantil i 6é de l’any 2003. En aquesta prova ha aconseguint fer millor marca personal , millorant la mínima pels campionats d’estiu i doble  rècord de Sant Julià de 15 anys , en el 100 i en el parcial de 50 ( 33.74 ).

TROFEU SANT JORDI INFANTIL DE NATACIÓ

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 19/04/2018 / Publicat a Natació
TROFEU SANT JORDI INFANTIL DE NATACIÓ
Aquest diumenge 22 és celebra el Trofeu Sant Jordi al Club Esportiu Mediterrani ( Barcelona ) piscina de 50 m descoberta. El nostre nedador Sergi Villarreal ha estat convocat per la Federació que juntament amb 4 nedadors més representaran a l’equip andorrà . Nedarà 100 esquena on buscarà fer millor marca personal amb piscina de 50m i millorar la mínima pels campionats de Catalunya d’estiu. També participarà en el relleu 4 x 100 estils.

2n Partit - Final Lliga Viatges Pantours de Futsal

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 19/04/2018 / Publicat a Futbol Sala
2n Partit - Final Lliga Viatges Pantours de Futsal
Avui al Complex Esportiu d'Encamp 2n partit de la final Lliga Viatges Pantours de Futsal entre els equips: SIDECO FC ENCAMP - SAE SANT JULIÀ B El FC Encamp es va imposar en el primer partit en la tanda de penals. Avui el SAE Sant Julià està obligat a guanyar el partit per poder disputar el partit de desempat a la pista del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria la setmana pròxima. El partit començarà a les 21.30h

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP