NOTÍCIES
DELS CLUBS

XV MEMORIAL RAMÓN CONDOMINAS

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / Dimarts 13 de Març de 2018 / Publicat a Natació
Post Image

Dissabte passat dia 11 s’ha celebrat el trofeu memorial Ramón Condominas al poliesportiu de Puigcerdà. Han participat els sis clubs d’Andorra , el CN Manresa, CN Navàs, CN Berga i el Puigcerdà. Del nostre club els nedadors representants han estat, en categoria absoluta Jordi Martínez, en la categoria infantil Carla Colomé i Sergi Villarreal, a la categoria aleví Oliver Alcaraz, en la Benjamí Lea Gutiérrez i Maria Moliné i la petita del club Judith Colomé a la categoria pre benjamí.
Segons la categoria podien nedar dos proves o una sola. I la classificació final ha estat segons la millor puntuació FINA de la prova que han nedat segons categoria.
Els resultats més destacats són la mínima pels campionats de Catalunya d’estiu de Sergi Villarreal en la prova de 50 papallona. Les germanes Colomé que han pujat les dos al pòdium , la Carla fen primera en la categoria infantil i la Judith tercera en la categoria pre benjamí. Finalment esmentar la primera posició del nostre màster Jordi Martinez  en la categoria absolut.
 

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP