NOTÍCIES
DELS CLUBS

JORDI MARTINEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA

per Secció Acció Esportiva / 15/01/2019 / Publicat a Natació
JORDI MARTINEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA
El nedador del SAE, Jordi Martínez, es va proclamar campió de Catalunya Màsters d'hivern en la modalitat de 200?m esquena i subcampió en la modalitat de 100?m esquena. La competició es va disputar en piscina de 25?m al CN Horta. Enhorabona campió!

TORNEN LES COMPETICIONS!

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 11/01/2019 / Publicat a Notícies
TORNEN LES COMPETICIONS!
Després del descans per les Festes de Nadal les diferents seccions del Club Esportiu de Sant Julià i de la Secció Acció Esportiva reprenen les diferents competicions. Aquest proper cap de setmana les seccions de futbol sala del CESJ i del SAE són les que obren les competicions del 2019. Per altra banda les seccions de natació, natació artística, atletisme, judo, kung-fu i taekwondo s'entrenen amb vista a les properes competicions. Desitgem a tots els nostres esportistes que el 2019 sigui un any ple de bones experiències i èxits!!

ONA FERRANDO I CAROLA VILA A LA COUPE OPA

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 04/01/2019 / Publicat a NEC - La Rabassa / Naturlandia
ONA FERRANDO I CAROLA VILA A LA COUPE OPA
Avui s'ha disputat la primera cursa de Sprint Classic Femenina U20 (distància de 1.340mts) de la Coupe OPA a Nove Mesto (CZE). Dos integrants de l'equip NEC Naturlandia / La Rabassa han pres par en la qualificació de la dita prova amb un total de 68 participants. Ona Ferrando ha quedat en 62a posició amb un temps de 4:16.6 a +42.59 de la primera qualificada la Italiana MONSORNO Nicole. Per la seva banda la Carola Vila ha quedat en 16a posició amb un temps de 3:45.45 a +11.79 de la guanyadora. Carola Vila s'ha classificat per a les rondes finals. Finalment ha quedat 6a en la semifinal i no ha disputat la final. Carola ha aconseguit la 12a en la classificació final. Volem felicitar a les dues esquiadores del NEC per la seva competició

ENTREGA DEL IPHONE 8

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 04/01/2019 / Publicat a Notícies
ENTREGA DEL IPHONE 8
La Maria Àngels Comes va recollir l'IPHONE 8/64GB com a guanyadora del sorteig organitzat per la SECCIÓ ESPORTIVA SANT JULIÀ (SAE) ENHORABONA!!

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP