NOTÍCIES
DELS CLUBS

Filtrat per AUTOR Centre Esportiu Sant Julià de Lòria

DARRERS DIES DEL CAMPUS GEMMA MENGUAL

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 07/09/2018 / Publicat a Notícies
DARRERS DIES DEL CAMPUS GEMMA MENGUAL
Continua el Campus Gemma Mengual de Natació Artística. Les nedadores van seguir amb molt d'interès les classes de dansa, impartides per l'Abel Gil i la Gemma Mengual, i com maquillar-se per a les competicions. També estan preparant les coreografies per a l'exhibició que tindrà lloc dissabte a partir de les 11:30?h a la piscina del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria (portes obertes).

CAMPUS GEMMA MENGUAL A NATURLANDIA

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 05/09/2018 / Publicat a Notícies
CAMPUS GEMMA MENGUAL A NATURLANDIA
Avui les nedadores i tècnics del Campus Gemma Mengual de Natació Artística s'han desplaçat a Naturlandia per gaudir d'un dia d'activitats en el parc.

RODA DE PREMSA DE LA GEMMA MENGUAL

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 04/09/2018 / Publicat a Notícies
RODA DE PREMSA DE LA GEMMA MENGUAL
Avui la Gemma Mengual a ates als mitjans de comunicació del país a la piscina del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria. La Gemma ha explicat les activitats que tenen lloc al campus i el que vol aconseguir al final del dit campus. La premsa també ha pogut captar les sensacions i les experiències que estan vivint les nedadores que hi participen. #naturlandia_and #hotelplazaandorra

CAMPUS GEMMA MENGUAL DE NATACIÓ ARTÍSTICA

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 03/09/2018 / Publicat a Notícies
CAMPUS GEMMA MENGUAL DE NATACIÓ ARTÍSTICA
INICI DEL 1r CAMPUS GEMMA MENGUAL DE NATACIÓ ARTÍSTICA AL CENTRE ESPORTIU DE SANT JULIÀ DE LÒRIA Aquest matí una quinzena de nedadores participen en el campus impartit per la Gemma Mengual. Tota una experiència per a les nedadores que podran rebre les ensenyances d'una gran nedadora reconeguda internacionalment.

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP