NOTÍCIES
DELS CLUBS

Filtrat per AUTOR Club Esportiu Sant Julià de Lòria

TORNEN LES COMPETICIONS!

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 11/01/2019 / Publicat a Notícies
TORNEN LES COMPETICIONS!
Després del descans per les Festes de Nadal les diferents seccions del Club Esportiu de Sant Julià i de la Secció Acció Esportiva reprenen les diferents competicions. Aquest proper cap de setmana les seccions de futbol sala del CESJ i del SAE són les que obren les competicions del 2019. Per altra banda les seccions de natació, natació artística, atletisme, judo, kung-fu i taekwondo s'entrenen amb vista a les properes competicions. Desitgem a tots els nostres esportistes que el 2019 sigui un any ple de bones experiències i èxits!!

JUGADORS SELECCIONATS DEL CESJ PER A LA SELECCIÓ D'ANDORRA FUTSAL

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 04/12/2018 / Publicat a Futbol Sala
JUGADORS SELECCIONATS DEL CESJ PER A LA SELECCIÓ D'ANDORRA FUTSAL
Aquest pròxim cap de setmana no hi ha competició de futbol sala en les diferents categories, però molts dels jugadors del nostre club disputaran, amb la selecció d'Andorra de la FAF, els CAMPIONATS COMARCALS DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA DE CATALUNYA. Ho faran en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Els jugadors convocats en cada categoria són: Categoria benjamí: JOEL MIRANDA,ADRIÁN CASAS,MARC HUGUET I NIL DÍAZ Categoria aleví: IKER CABALLERO,SAUL FERNANDES,GABRIEL DA FONTE,CERNI JEANSOU,ALEXANDRE FERNANDES I LLICH FLINCH Categoria infantil: JORGE CRESPO,JAN GUÀRDIA,ENRIC OBIOLS,NIL MANCHADOI BRAULI MORENO Categoria Cadet: ROC TORRES,GINO PASO,ERIC PALAU,MARC FONT,MARCO DA SILVA,GUILLEM JEANSOU I ARNAU CANUT US DESITGEM A TOTS UNA BONA COMPETICIÓ I MOLTA SORT ENDAVANT CAMPIONS!!

JUGADORS DE FUTSAL DEL CESJ CONVOCATS A LA SELECCIÓ ANDORRANA SUB 19

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 04/12/2018 / Publicat a Futbol Sala
JUGADORS DE FUTSAL DEL CESJ CONVOCATS A LA SELECCIÓ ANDORRANA SUB 19
Els jugadors MÀXIM PONS, THEO GUTIÈRREZ, JORDI MASSANA, JOSEP A. SEGURA, JOEL VALLVERDÚ ADRIÀ BLAT, ALBERT TRULLÀ, HUGO ALBINO, HUGO RODRIGUES i ADRIÀ GUIRAO Convocats per la Selecció SUB 19 de Futsal de la Federació andorrana de futbol, per ha disputar un partit amistós contra la Selecció Catalana el pròxim 10 de desembre a Martorell. Aquest partit serveix com preparació per al Pre-Europeu que es disputarà al gener a Lituania #unitsespot Club Esportiu Sant Julià #ilovefutsal Federació Andorrana de Futbol Federació Catalana de Futbol

PRECONVOCATÒRIA SELECCIÓ ABSOLUTA DE FUTSAL

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 28/11/2018 / Publicat a Futbol Sala
PRECONVOCATÒRIA SELECCIÓ ABSOLUTA  DE FUTSAL
Els jugadors del CE. SANT JULIÀ , OMAR DEBBOUN, JONATAN PEREZ, BRAYAN PINTO I ORIOL RODRIGUEZ, han estat preconvocats per la FAF per als entrenaments de cara a la preparació de dos partits amistosos contra San Marino i Lituania. Els entrenaments van començar el passat dia 26 al Pavelló de l'Aldosa. Desitjar als nostres jugadors molta sort i que puguin disputar aquests dos amistosos, el primer contra Lituania l'1 i 2 de desembre i els dies 15 i 16 de desembre contra San Marino. Molta sort !!!!

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP