NOTÍCIES
DELS CLUBS

Filtrat per AUTOR Club Esportiu Sant Julià de Lòria

TROFEU BERLIN DE NATACIÓ - 2a LLIGA CATALANA

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 05/11/2019 / Publicat a Natació
TROFEU BERLIN DE NATACIÓ - 2a LLIGA CATALANA
Aquest proper dissabte dia 9 a la piscina del col·legi Sant Ermengol es celebrarà la segona jornada  de la lliga catalana   benjamí, aleví ,infantil, júnior i  absolut . Del nostre club participaran vuit nedadors en  totes les categories. En l’absoluta nedarà la Laia Garcia amb les proves de 50 papallona, 200 esquena i 200 braça. En la categoria Júnior hi ha dos representants, la Carla Colomé que nedarà 50 papallona i 200 braça i el Sergi Villarreal amb les proves de 200 estils i 200 papallona. En categoria infantil hi ha l’Oliver Alcaraz que nedarà 200 estils i 200 papallona i l’Aina Soldevila que participarà amb 50 papallona, 200 lliures i 100 papallona. A la categoria aleví dos nedadores representen el nostre club, la Maria Moliné amb 400 lliures i 200 esquena i la Rocío Jiménez que nedarà 50 braça i 200 esquena. Finalment en la categoria benjamí nedarà la Judith Colomé les proves de 100 esquena i 100 papallona.

ARES FÀRRAS AMB LA SELECCIÓ ANDORRANA DE NATACIÓ ARTÍSTICA

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 25/10/2019 / Publicat a Natació Artística
ARES FÀRRAS AMB LA SELECCIÓ ANDORRANA DE NATACIÓ ARTÍSTICA
Ares Farràs del Club Esportiu Sant Julià convocada per participar en la Selecció Andorrana de Natació Artística. El dissabte 26 d'octubre tindrà lloc a la piscina Can Llong de Sabadell la 1a Jornada Lliga Catalana de Figures Alevina. L'Ares començarà la competició a partir de les 15.30?h. Hem de destacar que la nedadora Judith Font també estava convocada per a la selecció, però uns problemes físics han fet que no pugui competir. Li desitgem una prompta recuperació FEDERACIÓ ANDORRANA DE NATACIÓ      FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

LLIGA CATALANA BENJAMÍ , ALEVÍ + FONS I ESTILS INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUT

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 16/10/2019 / Publicat a Natació
LLIGA CATALANA BENJAMÍ , ALEVÍ + FONS I ESTILS  INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUT
LLIGA CATALANA BENJAMÍ , ALEVÍ + FONS I ESTILS INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUT

NATACIÓ - FONS I ESTILS + LLIGA CATALANA

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 08/10/2019 / Publicat a Natació
NATACIÓ - FONS I ESTILS +  LLIGA CATALANA
Fons i Estils + lliga catalana Aquest proper dissabte comença la temporada de natació i es fa a la nostra piscina del Centre Esportiu amb la competició de Fons i Estils infantil, júnior , absolut i la primera jornada de lliga catalana benjamí i aleví. En el fons i estils participaran quatre nedadors del nostre club : Sergi Villarreal que nedarà 400 esquena i 400 estils, Carla Colomé nedarà 400 braça, Aina Soldevila i Oliver Alcaraz nedaran les proves de 400 estils i 1500 lliures. En la lliga catalana participaran tres nedadors: Lea Gutiérrez i Maria Moliné nedaran 200 estils, 50 esquena i 50 lliures i la Judith Colomé les proves de 100 lliures i 100 braça.

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP