NOTÍCIES
DELS CLUBS

1r CAMPUS INTERNACIONAL DE NATACIÓ ARTÍSTICA GEMMA MENGUAL

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / Dimecres 30 de Maig de 2018 / Publicat a Natació Sincronitzada
Post Image

Gemma Mengual impartirà un campus de natació artística per a nedadores del país i de fora
 
Després de la bona acollida que va tenir la masterclass de natació artística que va oferir Gemma Mengual el mes de setembre passat a les integrants del Club Esportiu Sant Julià, la nedadora torna a Sant Julià de Lòria per impartir un stage.
El Campus Gemma Mengual de natació artística se celebrarà del 3 al 8 de setembre al Centre Esportiu i està adreçat a noies d’entre 8 i 18 anys d’Andorra i de l’estranger.
Al costat d’una de les esportistes espanyoles més guardonades de la història, les participants aprendran diferents tècniques com la dansa, l’expressió, les figures o les remades. L’estada també contempla tallers de pentinats, de maquillatge i de costura, a més d’una exhibició final.
Gemma Mengual, que compta amb un palmarès de 17 medalles d’or, 18 de plata i 12 de bronze, impartirà la part tècnica i esportiva de les classes que s’allargaran de les 8h a les 17.30h.
Les inscripcions ja es poden formalitzar, fins el 18 d’agost, al Centre Esportiu: info@centreesportiu.ad. Les places són limitades i les inscrites que siguin de fora del país tenen la possibilitat d’allotjar-se a l’alberg de Naturlandia en pensió completa.


 

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP